Nieuwspagina

Vrijdag 30 juni werden we aangenaam verrast door de Groningse Lionsclub Groote Griet. Floortje overhandigde aan onze oud-voorzitter een cheque van € 250,00 voor kerstcadeautjes.

Coach Zef mocht namens zijn werkgever Ikea 45 spellen Kubb aanbieden. Onze voorzitter Jeanet heeft ze in ontvangst genomen. We zijn heel blij met deze kado’s

 

Dinsdag 16 mei was de plenaire vergadering in Molendrift. Een zeer gloedvol en inspirerend verhaal van de dames van de Groningse @ease. Loes & Marijne, dank voor de mooie avond!

 

Coördinatieteam
C4Y bestaat nu 17 jaar en gedurende al die jaren is de organisatie voor een belangrijk deel gedragen door het Coördinatieteam (CT). In de loop van de tijd is het CT op een vloeiende manier van nieuw vers bloed voorzien. Echter, vooral de corona periode heeft veel van het huidige team gevraagd. Zij zouden graag het stokje over willen dragen aan een nieuw team.

In de achterliggende tijd is veel bereikt. Niet alleen hebben we veel kinderen gecoached. Er staat degelijke, goed gestructureerde organisatie. Er ligt een uitgebreid draaiboek (op jaarbasis), er is een kwaliteitshandboek, de documentatie is op orde en we hebben een prachtige website. Het nieuwe team kan hier goed op voortborduren.

Daarnaast zijn we financieel ook een degelijke gezonde organisatie. De opbrengst van de geraniumactie is nog nooit zo hoog geweest als dit jaar!

Het huidige team bestaat uit vier mensen. Gezien bovenstaande gaan we er vanuit dat een nieuw CT bestaande uit (tenminste) twee leden levensvatbaar kan zijn. Deelname aan het team kost gemiddeld ruim één dag per week. Het huidige team is bereid een warme overdracht te doen. Daarmee leggen we voor de nieuwe leden een stevige basis voor het begin van het nieuwe schooljaar.

Lijkt het jou een leuk lid te worden van het nieuwe CT, meld je dan uiterlijk voor 1 juni a.s. via het e-mailadres: augusteijnjeanet@gmail.com

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die via hetzelfde adres stellen. Spreek je liever persoonlijk met een CT lid? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons weten, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

28 April was de uitgifte van de jaarlijkse Bloemenactie aan de Rijksstraatweg. De actie levert weer een mooi resultaat. Alle trouwe bestellers worden hartelijk bedankt.